Skip to main content

Hääkuvat
Samppalinnan
kesäteatterissa

Tämä on jatkoa edelliselle blogipostaukselleni

Kun sataa, seuraa suunnitelmaa.

Toukokuisena lauantaina häiden pitäminen voi olla riski sään puolesta. Nytkin seurasin ennusteita melkoisen tiiviisti parin viikon ajan, välillä lauantaiksi luvattiin kaunista säätä, välillä pilvistä, välillä rankkasadetta, sitten taas kaunista keliä ja mitä lopuksi saatiin – pilvinen ja tihkusateinen päivä välillä ropsahtaen vähän enemmän.

Alunperin hääparin kanssa oltiin mietitty että mennään Turun Tuomiokirkon alueelle kuvaamaan, siellä on paljon erilaista polkua ja paikkaa ja hääkuvauksiin se sopiikin oikein hyvin vaikka itse vihkiminen siellä ei ollutkaan vaan Hirvensalon taidekappelissa.

Kirkosta poistuttaessa oli kuitenkin selvää, ettei sade varsinaisesti helpottaisi lähitunteina, joten seurattiin valmistautuneen valokuvaajan varasuunnitelmaa. Olin sopinut etukäteen ottamalla yhteyttä ja hankkinut luvan kuvata Samppalinnan kesäteatterissa (ja tietysti hankin myös hääparilta idealle siunauksen).

Se osoittautui kyllä hyväksi päätökseksi, jonka mahdollisti myös se, että kesäteatterin kausi ei ollut vielä alkanut – keskikesällä kesälauantaina Turussa voisi olla turha yrittää päästä kuvaamaan kesken kiivainta teatterikautta tuonne. Sen puolesta onneksi oli toukokuu.

Samppalinnan kesäteatterista löytyy nyt siis hieman erilaisia muistoja yhdellä hääparilla – ja yhdellä valokuvaajalla.

Kannattaa aina miettiä vähän erikoisempiakin paikkoja yhdessä valokuvaajan kanssa – mikä tahansa voi olla mahdollista. Pitää vain kysyä.

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari