Skip to main content

Olet varmasti ollut häissä joskus tai vielä todennäköisemmin omat tai kaverisi häät ovat tulossa. Mietitte leikkejä häiden ohjelmanumeroiksi ja olet sitä kautta tänne päätynyt.

En enempää jaarittele, tämä ei ole sellainen blogi että pimitetään varsinaista aihetta yhtään enempää kuin on tarpeen.

Morsiamen ryöstö on yksi klassikoista häiden historiassa, toki siitä myös löytyy variaatio sulhasen ryöstönä. Siinä tavallisesti häävieraista ja bestmaneista koostuva joukko kaappaa morsiamen ja sulhasen pitää suorittaa jonkinlainen tehtävä saadakseen tuoreen morsiamensa takaisin.

Tapana on yleensä viedä morsian jonnekin nurkan taakse odottelemaan että joku antaa merkin että voisi palata mutta joskus leikki saattaa kestää puolikin tuntia, joten odotteluaika voi olla pitkä. Samalla morsian ei ehdi mukaan näkemään mitään ja aika saattaa olla pitkä ja pahimmassa tapauksessa vaikka sataa, niin siinähän värjöttelette jossain odottamassa.

Variaatio tulee tässä; se antaa morsiamelle mahdollisuuden nähdä mitä tapahtuu sekä se antaa modernin kulman leikkiin ja sulhanenkin saa lisäpontta suorittaa tehtäviään hauskemmin ja paremmin (koska vaimo katselee ;).

Miten se sitten tehdään?

Otetaan käyttöön puhelimet, tietenkin. Leikkiä vetävä hääseurueen jäsen ”saa” puhelun ryöstäjiltä, jotka kehottavat kiirehtimään ja samalla ”todistelevat” morsiamen edelleen voivan hyvin ja sulhasella on ”mahdollisuus saada hänet takaisin ehjänä”. Samalla morsiamelle voi antaa puhelimen käteen ja joku lisähenkilö voi kuvata sopivasti itse sulhasen tekemisiä. Välillä sulhaselle voi näyttää että morsian voi edelleen hyvin ja homma pelittää, kaikilla on hauskaa ja morsiankin saa olla mukana ja nähdä mitä tapahtuu – mikä olisikaan sen hauskempaa omissa häissään 😉

Tämä ei ole minun keksintöni mutta nyt parissa häissä variaation nähnyt, ajattelin että näitä voisi alkaa kirjoittamaan julki mitä kaikkea voikaan tehdä häissä, leikkien tai muiden asioiden kanssa.

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari