Skip to main content

Olet se sitten sinä, edustamasi yritys, pieni tai suuri, jokaisen kuvauksen toteutan räätälöitynä ja uniikkina. Kokonaisuus on mikä ratkaisee ja se on enemmän kuin pelkkiä kuvia.

Kuka sinä olet, miltä näytät? Miltä vaikutat?

Jätätkö heti muistijäljen katsojan mieleen? Erotutko joukosta kuvillasi somessa, sivuillasi, printissä? Tiedätkö kenelle kuvasi toimivat?

Visuaalinen holvi

Oletko miettinyt kenen tarinaa oikeasti kerrot, jos et käytä kuvia itsestäsi, omasta tuotteestasi tai palvelustasi? Oletko se sinä oikeasti, jos kuvat ovat “jostain”?

Minä luon sinulle oman brändiholvin, holvin, jossa omat kuvasi elävät ja hengittävät, kertovat tarinaa sinusta. Minulla on taito löytää oikea kulma kenelle vain – kerro minulle vain mitä sinä oikeasti teet niin minä näytän miltä se näyttää.

Tässä palvelussa maksat vain tunneista ja saat kaiken mitä niiden aikana syntyy. Olen tästä halunnut tehdä niin yksinkertaista ja läpinäkyvää kuin vain pystyn.

Erottuvuus

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään montako kuvaa näet päivän aikana? Mitkä jäävät mieleesi? Ei kovin moni kuva mutta olen varma että ne, jotka muistat, erottuvat aitouden vuoksi.

Mikä on ensivaikutelma, jonka sinä haluat antaa? Tasaisen tappavaa mitä sattuu vai oikeasti erottuva, uniikki kuva sinusta itsestäsi?

Ole sinä

Brändiholvin avulla rakennetaan sinulle oikea mielikuva, oli se sitten henkilöbrändille, tuotteelle, palvelulle tai yritykselle.

Ole visuaalisesti yhtenäinen ja erotu heti
Kuten esimerkiksi he:

Brändiholvipaketit

200 € (+alv) / 5 valmiiksi käsiteltyjä kuvaa vapailla käyttöoikeuksilla. Kuvausaika n. 1h.

Sopii henkilöbrändäyksen alkuun ja esimerkiksi myös tuotteiden ja palvelujen kuvittamisen aloitukseen. Loistava myös nopeaan tarpeeseen.

490 € (+alv) / ainakin 15 kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapailla käyttöoikeuksilla. Kuvausaika 1-3h.

Tehokas tapa laittaa brändinäkyvyys uuteen uskoon nopeasti ja tehokkaasti. Sopii erityisesti yksinyrittäjälle, päättäjälle, henkilöbrändäykseen ja aloittavalle yritykselle.

790 € (+alv) / 30 kpl valmiiksi käsiteltyjä kuvia vapailla käyttöoikeuksilla.

Kuvausaika noin 2-7h ja riippuen laajuudesta, tämän jakaminen kahtia voi joskus olla ihan hyväkin, varsinkin jos kelit epäilyttävät. Kuvissa poseeraaminen käy kyllä ihan työstä jo itsessään.

Tähän pakettiin sopii sekä henkilöitä, tuotteita että palveluja käytännössä.

Kaipaatko vielä enemmän kuvia tai jatkuvalla syötöllä esimerkiksi vuodenaikojen halkileikkauksena? Kysy ja pyydä, minä toimitan kokonaisuuteen ideakipinän.

Kaikkiin hintoihin sisältyy tarvittaessa aloitussuunnittelu. Kuvat käsitellään kevyesti sopivaan värimaailmaan sopiviksi (valotus, valkotasapaino, kontrasti, rajaus, värit vastaamaan brändin väriajatusta) enkä koskaan pimitä kuvia tai pihtaa; jos kuva on hyvä, se tulee mukaan. Jos kuvausidea brändillesi on ollut yksinkertainen toteuttaa, kuvia tulee enemmän. Jos kuvia käsitellään ja viilataan enemmän, niitä saa pykälän vähemmän mutta aina tarpeeksi.

Takuuna 100% tyytyväisyystakuu:
jos et pidä kuvista, en laskuta.
No hard feelings.

Minut saa kiinni numerosta 0503636954 tai sähköpostitse ari@makio.fi

//Ari

Voit myös napata itsellesi sopivan ajan suoraan kalenteristani, niin jutellaan lisää:

 

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari