Oma hetkesi

Olet tässä todennäköisesti intosielusi tuomana, vaikka järkisielusi yrittääkin väittää vastaan. Olet innoissasi aiheesta; omista kuvista, ihan vain itseäsi varten. Samalla jokin pidättelee, tuntuu kummalta, jännittää. Järkisielu yrittää jarrutella.

Haluava sielusi on kuitenkin jo tehnyt päätöksensä – tähän on ryhdyttävä. Haluat nähdä itsesi eri tavalla, haluat kokeilla, tiedät olevasi tämän arvoinen. Haluat repäistä, haluat olla oma itsesi ja nähdä itsesi myös omana itsenäsi.

Boudoir, buduaari, huomenlahja, monta nimeä mutta vain yksi sinä.

Sinä olet näissä kuvissa tärkein ja ensimmäisenä minä otan näitä kuvia sinulle. Saatoit ajatella että olet kiinnostunut buduaarikuvauksista puolisosi vuoksi, lahjaksi tai muuten.

Minä taas tiedän että näitä tehdään sinulle, sinun itsesi vuoksi, ja jos joku muu kuvista pitää myös, mikä sen parempaa.

Ensihetkestä alkaen kyse on sinusta. Kuvauspäivänä haluan keskittyä tarinaasi ja itsesi ikuistamiseen, jotta näet mitä me muut – puolisosi, rakastettusi, ystäväsi – jo näemme sinussa.

Tiedän, oma kuvaus jännittää varmasti, oli idea tullut sitten mitä kautta vain. Jokaisella meistä on epävarmuuksia itsestämme, miltä näytämme, kuulostamme, millaisia olemme. Kaikkein eniten epävarmuutemme tulee esiin jos pitää olla vähissä vaatteissa tai alasti toisen edessä.

Tilanne ei varmasti ole helppo tai luonnollinen alkuun mutta lupaan olla luottamuksen arvoinen.

Jokainen meistä on erilainen ja sen otan huomioon kuvaustasi suunnitellessa. Kuvissa myös saa olla juuri sellainen kuin haluat, kaikki ”vikamme” ovat loppujen lopuksi niitä asioita, jotka tekevät meistä itsemme.

Teen jokaisesta kuvauksesta ainutlaatuisen,
oman hohdon hetkesi sinulle

Kuvaus on sinun näköisesi, yhdessä kanssasi suunniteltu ja toteutettu. Joka kerta vakuutun siitä että mitä teen on jotain uskomaton; koskaan muutoin en näe ihmisen leijuvan kuvauksesta pois. Se saa ensin jännittää ja jopa pelottaa mutta kuvauksen edetessä kiireettömästi pahimmat pelot, jännitykset ja epävarmuudet karisevat. Kunpa sitä tunnetta voisi purkittaa, jonka huomaa voimaannuttavan kamerankin läpi.

Kuvauksissa ei ole tarkoitus osata mitään, olla mallina tai poseerata. Ohjaan ja autan läpi kuvauksen mitä tehdään, miten ja tärkeimpänä miksi. Jos jokin ei tunnu itseltäsi, muutetaan jotain ympärilläsi, toimitaan sinun ehdoillasi. Kuvauksissa ei ole kaavaa, jota noudatetaan kerrasta toiseen, vaan jokaisesta kuvauskerrasta muodostuu oma tarinansa, jonka juonta kuljetat sinä ja minä tallennan sitä.

Väitän että tämä kuvauksen tuoma tunne on lähimpänä sitä tunnetta, jota koemme ollessamme oikeasti onnellinen. Tiedätkö, niitä ohikiitäviä hetkiä, jotka jäävät mieleen – vaikka se kestäisi vain viisi minuuttia tai päiviä.

Kuinka valmistautua?

Tärkeintä on kuvaukseen tullessa olla avoimin ja luottavaisin mielin. Lupaan pitää sinusta hyvää huolta ja kertoa mitä tapahtuu. Mitään ei tarvitse osata, tietää tai yrittää arvata, kunhan tosiaan muistat että olet itseäsi varten kuvauksissa. Ole vain oma itsesi, kirjaimellisesti.

Päivä kannattaa varata tälle, joten pidä päivä kiireettömänä ja hyvällä fiiliksellä. Vapaapäivän tai lomaviikosta osan käyttäminen tähän on enemmän kuin suositeltavaa 🙂

Voit myös tehdä esimerkiksi omista lempikappaleistasi Spotify-listan, joka saadaan soimaan missä tahansa kuvauksesi aikana. Niitä kappaleita listalle, tiedätkö, jotka saavat sinut nauramaan, hyvälle mielelle, voimabiisit, joiden kautta olet jo aiemminkin tuntenut itsesi kauniiksi ja sensuelliksi. Ne biisit, jotka saa sinut väkisin nousemaan varpaillesi tanssimaan.

Kuvausviikolla suosittelen jättämään suihkurusketuksen tai itseruskettavat pois mahdollisten läiskien tai muiden värierojen vuoksi mutta luonnolliset rusketusrajat eivät haittaa. Ne kertovat vain elämästä, ovat osa sinua.

Kuvauspäivänä kannattaa käyttää mahdollisimman löysiä vaatteita painaumien välttämiseksi – pukeudu siis kiristämättömiin vaatteisiin (myös alus) ja pidä itsesi lämpimänäkin ja varsinkin olosi mukavana 🙂 Hiukset kannattaa myös pitää auki mutta jos niiden kiinni pitäminen tuntuu paremmalta, sekin sopii.

Kuvauksiin tullessa saat ja pitää olla ihan sellainen kuin olet. Ei tarvitse olla mitään, mikä ei sillä hetkellä tunnu omalta ja jos taas tuntuu siltä että nyt mennään täysillä, tervetuloa sellaisena! Mikä vain sopii tyyliisi, koet olevasi kauneimmillasi ja hohkaat Sinua.

Vaatteissa ja rekvisiitoissa autan mielelläni etukäteenkin, jos jokin askarruttaa. Kokemuksesta suosittelen valitsemaan ajattomia, maanläheisiä värejä – katsot kuvia ensi viikolla, vuoden, 10 vuoden päästä ja ne sopivat tällöin aina ajankohtaan. Mukaan kuvauksiin voit ottaa 1-2 alusvaatteet, joissa tunnet olevasi vapaa olemaan itsesi. Mukaan voi myös ottaa vaikka ison neuleen, aamutakin, lempivilti tai pitsibodyn – niiden kanssa on esimerkiksi hauska aloittaa ja ne tuovat sinulle itsevarmuutta kuin varkain.

Kuvaukset etenevät sinun tahtiisi, aluksi jutellaan vain ideoista ja toiveista rennosti. Jos välissä haluat kupin kahvia tai lasin kuohuvaa, pidetään paussi. Kuvauksissa on kaikessa tosiaan kyse sinusta 🙂

Meillä kaikilla on muutenkin aina kiire, niin kuvauksissa ei tarvitse olla. Tämä on arjen se väli, jolloin kaikki pysähtyy hetkeksi Sinua varten.

Varaa oma hetkesi nyt

Koskaan ei ole parempaa aikaa alkaa näkemään itsesi entistä paremmin.