Oma hohde

Omien kuviesi pitäisi olla oman parhaan itsesi jatkoa — todiste sinusta elämässä parasta aikaasi.

Haluan että voit katsoa kuviasi ja tuntea itsesi ylpeäksi ja vahvaksi halutessasi olla haavoittuva. Kuvasi ovat ikuinen muistutus ei vain kauneudestasi omana itsenäsi, mutta kyvystäsi valloittaa mitä ikinä päätät. Loppujen lopuksi, nämä kuvat edustavat niin paljon enempää kuin vain nättiä asua tai upeaa meikkiä — ne kertovat tarinaa naisesta, joka otti oman seksittyytensä, oman tarinansa, omiin käsiinä ja on oma itsensä anteeksipyytelemättä.

Sinun ei tarvitse muuttaa itsestäsi mitään omaan buduaarikuvaukseen

HOHDE on niille naisille, jotka…

  • haluavat etsiä ja löytää oman itsensä buduaarin avulla
  • haluavat nähdä sen kauneuden, jonka toiset näkevät niin helposti heissä
  • haluavat voimentuvan kokemuksen muistuttaakseen itseään vahvuuksistaan
  • haluavat muodostaa yhteyden uudestaan siihen, joka he oikeasti ovat
  • haluavat aselevon kehonsa kanssa lopullisesti
  • haluavat tuntea itsensä arvokkaaksi, arvostetuksi ja oikeasti kauniiksi

Boudoir-kuvia tämän vuodenajan ikuistamiseksi

– saavutuksesi, voittojesi ja rohkeutesi

Hetki suunniteltu tapaamaan sinut juuri siellä missä olet

Sinun ei tarvitse muuttua. Se on vahva ajatus, eikö totta? Olet valmis omaan boudoir-hetkeesi juuri sellaisena kuin olet. Heitä vaaka roskiin! Sinun painosi, ikäsi tai mikä tahansa muu seikka ei määritä sinua, eivätkä ne sanele mitä ansaitset. Paikka, missä nyt olet, ei välttämättä kerro mihin olet menossa ja se on ihan ok. Saat tuntea olevasi tarpeeksi juuri siinä missä olet.

Ari Mäkiö

Hohde Boudoir-hetki

Sisältää:
– Oman kodin miljöönä tai toinen valitsemasi paikka (kesällä esimerkiksi luonto)
– 1-2 vaatevaihtoa
– 1 tunnin buduaari-kuvauksen

Alkaen 199 €, hotellimiljöön kera 329 €

Ota yhteyttä ja kysy mikä tahansa mieltäsi askarruttaa. Kuvat toimitan sähköisesti täysillä oikeuksilla enkä niiden määrässä pihistele koskaan.

Kilttejä sanoja

Kirsi

“Kuvat on ihan huikeita! En voinut kuvitellakaan että lopputuloksena voisi olla tuollaista lehden kansikuvamateriaalia. Yhtään ei hävetä nähdä itseään näissä kuvissa, ei vaikka ne olisivat suurennettuna bussin ikkunassa.
~
Kiitos todella paljon ♥️”

Pidän huolen kokemuksestasi alusta asti

Sinun ei tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä ennen boudoir-kuvaustasi, jos et halua. Varauksen jälkeen lähetän sinulle pienen valmistautumisohjeen. Siinä on vinkkejä, usein kysyttyihin kysymyksiin vastauksia, tee-tai-älä-tee -asioita ja paljon muuta! Minulle on tärkeää että saavut omaan hetkeesi valmistautuneena, rentoutuneena ja valmiina! Minulta voi myös koska vain kysyä mitä vain. Kuvauksen aikana autan poseerauksissa, musiikissa ja jopa jos jotain hajoaa — aina mukana vähintään neulaa ja lankaa (korjaan kotonakin vaimon takkien napit).

Avaa chat
1
Hei! Kerro miksi olet kiinnostunut boudoir-kuvauksesta :)