Skip to main content

eli

boudoir, buduaari, huomenlahjakuvaus Turussa

Tällä kuvauksella on monta nimeä mutta joka kerta lopputuloksena ovat olleen upeat kuvat. Tämä kuvaus on sinulle, joka et halua vain näyttää hyvältä, vaan myös tuntea itsesi hyvältä. Ainoa kuvaus, josta joka kerta ihmettelen miten kevyin askelin ja hymy kasvoilla näistä lähdetään.

Olet tässä todennäköisesti intosi tuomana, vaikka järkesi yrittääkin väittää vastaan. Olet innoissasi aiheesta; omista kuvista, ihan vain itseäsi varten. Samalla jokin pidättelee, tuntuu kummalta, jännittää. Järkisielu yrittää jarrutella.

Haluava intosi on kuitenkin jo tehnyt päätöksensä – tähän on ryhdyttävä. Haluat nähdä itsesi eri tavalla, haluat kokeilla, tiedät olevasi tämän arvoinen. Haluat repäistä, haluat olla oma itsesi ja nähdä itsesi myös omana itsenäsi.

Olet tässä hetkessä vain kerran.

Sinä olet näissä kuvissa tärkein ja ensimmäisenä minä otan näitä kuvia sinulle. Saatoit ehkä alunperin ajatella että olet kiinnostunut buduaarikuvauksista puolisosi vuoksi, lahjaksi tai muuten.

Minä taas tiedän että näitä tehdään sinulle, sinun itsesi vuoksi, ja jos joku muu kuvista pitää myös, mikä sen parempaa.

Ensihetkestä alkaen kyse on sinusta. Kuvauspäivänä haluan keskittyä tarinaasi ja itsesi ikuistamiseen, jotta näet mitä me muut – puolisosi, rakastettusi, ystäväsi – jo näemme sinussa.

Tiedän, oma kuvaus jännittää varmasti, oli idea tullut sitten mitä kautta vain. Jokaisella meistä on epävarmuuksia itsestämme, miltä näytämme, kuulostamme, millaisia olemme. Kaikkein eniten epävarmuutemme tulee esiin jos pitää olla vähissä vaatteissa tai alasti toisen edessä.

Tilanne ei varmasti ole helppo tai luonnollinen alkuun mutta lupaan olla luottamuksen arvoinen.

Jokainen meistä on erilainen ja sen otan huomioon kuvaustasi suunnitellessa. Kuvissa myös saa olla juuri sellainen kuin haluat, kaikki ”vikamme” ovat loppujen lopuksi niitä asioita, jotka tekevät meistä itsemme.

Teen jokaisesta kuvauksesta ainutlaatuisen,
oman hohdon hetkesi sinulle

Kuvaus on sinun näköisesi, yhdessä kanssasi suunniteltu ja toteutettu. Joka kerta vakuutun siitä että mitä teen on jotain uskomaton; koskaan muutoin en näe ihmisen leijuvan kuvauksesta pois. Se saa ensin jännittää ja jopa pelottaa mutta kuvauksen edetessä kiireettömästi pahimmat pelot, jännitykset ja epävarmuudet karisevat. Kunpa sitä tunnetta voisi purkittaa, jonka huomaa voimaannuttavan kamerankin läpi.

Kuvauksissa ei ole tarkoitus osata mitään, olla mallina tai poseerata. Ohjaan ja autan läpi kuvauksen mitä tehdään, miten ja tärkeimpänä miksi. Jos jokin ei tunnu itseltäsi, muutetaan jotain ympärilläsi, toimitaan sinun ehdoillasi. Kuvauksissa ei ole kaavaa, jota noudatetaan kerrasta toiseen, vaan jokaisesta kuvauskerrasta muodostuu oma tarinansa, jonka juonta kuljetat sinä ja minä tallennan sitä.

Väitän että tämä kuvauksen tuoma tunne on lähimpänä sitä tunnetta, jota koemme ollessamme oikeasti onnellinen. Tiedätkö, niitä ohikiitäviä hetkiä, jotka jäävät mieleen – vaikka se kestäisi vain viisi minuuttia tai päiviä.

Alkaen 280 € miljöössä, kotonasi tai studiossa

Tämä hinta sisältää kuvausmaksun sekä myös 10 valmista kuvaa. Kysy lisää suuremmista paketeista, niitäkin on 🙂

Varaa oma hetkesi nyt

Koskaan ei ole parempaa aikaa alkaa näkemään itsesi entistä paremmin.

Avaa chat
1
Hei! Kerro miksi olet kiinnostunut boudoir-kuvauksesta :)