Skip to main content

Kun Janne Jääskeläinen otti yhteyttä, olin hämilläni. Minähän häntä olen seurannut urallaan, somekanavissaan ja uutiskirjekin solahtaa kivuttomasti sähköpostiin. Kirjansa ovat tuttuja, kassavirtaan liittyvät asiat pitäisi jokaisen yrittäjän tuntea ja puhekeikkojaan kannattaa kuunnella, olivat ne sitten live-livenä, virtuaalisena tai videona sähköpostissasi.

Mitä hän minulta haluaa?

No, hölmömpikin, kuten minä, arvaa että kuvia. Perusteli sillä, että pitää tyylistä ja kuvauspäivänä laukoi vielä lisäksi totuuden julki – minuun luotettiin selvästi kuvien kanssa niin minun oli pakko olla hyvä mies.

Janne oli käynyt läpi melkoisen uudistuksen oman itsensä ja henkilöbrändinsä kohdalla ja ihan vaikka vaan ulkoinen olemus oli jo muuttunut. Niiden kautta uusien kuvien tarve oli akuutti. Varsinkin kun hän oli jo voittamaisillaan vetoaan anoppinsa kanssa uudesta keittiöstä (ja voitti).

Käytettiin pari tuntia aikaa hankkimassani lokaatiossa kuvausta varten sen monipuolisuuden vuoksi ja voi pojat. Vaikka itse sanonkin, paremmin en olisi voinut vuotta 2021 aloittaa kuvauksen saralla.

Lisää kuvia käytössä ➡️ jannejaaskelainen.fi

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari