Skip to main content

Tulin tuossa katsoneeksi joulun alla paljonko kuvia on otettu vuonna – teen joka vuodelle uuden katalogin Lightroomiin, joten luvun näkee helposti. Vuonna 2021 se on 24886 kuvaa kaiken kaikkiaan, todellisuudessa kuvia on varmaankin yli 30 000 otettu mutta tietty on niitäkin kuvia, jotka on suoraan poistettu.

Huonoja kuviahan ei ole, koska ne poistetaan 🙂

Tässä 24886 kuvan joukossa on myös paljon kuvia, joita ei ole toimitettu koskaan, mutta ovat jääneet talteen. Joka tapauksessa, muutaman hassun kerran kameran suljinta on tullut käytettyä ja kiitos siitä kuuluu kaikille kuvattavina olleille. Kesän häät, brändikuvaukset, boudoir-kuvaukset (niistä tietty en tietty paljoa voi näyttää), potrettikuvaukset, perheet ja parit, niitä on ollut mukava muistella nyt joulun aikana. Olen taas oppinut paljon, joten edelleen kuvat kehittyvät koko ajan – valmishan kuvaajana ei voi koskaan olla. Olen myös paljon saanut nähdä iloisia hetkiä ja ihmisiä, päässyt mukaan monenlaisiin tärkeisiin hetkiin ja toivottavasti avannut jonkun silmät miten hyvältä voi näyttää.

Tässä läpileikkausta koko vuodesta – paljon enemmänkin olisi hyviä kuvia ollut valittavana ja olen kaikista kiitollinen että olen niitä saanut olla ottamassa.

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari