Skip to main content

Jännityksestä innostuksen kautta ikuisiksi muistoiksi.

Valokuvaajana sitä on kuvannut kaikkea mikä liikkuu ja ei liiku; maisemia merenrannalta ja metsästä, eläimiä kotona ja luonnossa, ihmisiä juhlissa ja arkena.

Oivalsin kuitenkin oikean mielenkiinnon kohteeni nopeasti: ihmiset. Varsinkin tarinat kuvien muodossa – punainen lanka, jota seurata. Etsin, löydän ja näytän ihmisen parhaan puolet enkä pelkästään kuvana vaan tunteena.

Tunteiden tallentaminen kuvamuotoon – se on sitä, mitä minä haluan ja osaan tehdä. Kun tutustun teihin parina, opin tuntemaan teidän tyylinne, löytämään sen pilkkeen silmäkulmasta, nopeat vilkaisut toistenne suuntaan, viipyilevät katseet, pienet kosketukset selässä.

Miksi varata valokuvaaja ikuistamaan oma hääpäivä?

Olette varmasti miettineet asiaa jo ja teillä on jo ajatus että haluatte ammattilaisen kuvaamaan omaa tärkeää päiväänne – niin minäkin vaimoni kanssa halusin omiin häihimme ja niitä kuvia on kotimme seinillä ja hyllyillä.

Kuvaajana huolehdin teistä ja ideoistanne. Olen paikalla varmasti ja hyvissä ajoin, suunnittelen kanssanne aikataulunne mukaan kuvaukset etukäteen, hoidan käytännön asioita, käytän ammattilaiskalustoa (silläkin on merkitystä monestakin syystä), pidän huolta että teidän toiveenne toteutetaan ja keskitys vain teihin.

Samalla häävieraanne saavat myös keskittyä vain teihin ja kauniiseen hetkeen; eräs morsiamen äiti kerran vihkimisen alkamista odotellessamme totesikin ääneen että on mukavaa kun voi keskittyä vain seuraamaan – kuvat hoituvat kyllä. Häävalokuvaajan varaaminen siis vie stressiä pois muiltakin kuin teiltä.

Ja kun kuvia tehdään vuosikymmenien muistelua varten, kannattaa todellakin etsiä teille ja teidän häihinne sopiva valokuvaaja. Tätä varten minäkin aina tapaan hääkuvausta pohtivan parin mielelläni etukäteen. Olen kuitenkin tavallaan ystävänä paikalla huolehtimassa teistä – haluan tuntea mitä te tunnette, tietää mitä te visioitte.

Loistava tyyppi ja hyviä kuvausvisioita.
Valmistelee kuvauskeikkansa hyvin. Tekee enemmän kuin on pakko, välittää kuvattavista

Sanni & Dani

Hääpaketit

Kaikkiin hääpaketteihin kuuluu täydellinen huomioni (tietty), ensitapaaminen sekä hääpalaveri sekä kauhia kasa kuvia, joita saa saa käyttää omassa käytössään miten haluaa. Omat huonot juttuni tulevat kaupan päälle mutta hei, ne ovat toimineet hyvin tuomaan rentoutta kuviin ja olemiseen – kysy keltä vain 🙂

01

Timantti
Aamun valmistautumisesta illan viimeisiin hitaisiin
Tämä 11 h paketti riittää käytännössä kaikkeen mitä päivästänne haluatte ikuistaa.

2550 €

02

Kulta
8 tuntia, johon mahtuu varmasti kaikki First Lookista potretteihin, vihkimiseen sekä juhlia.
Riittää aikaisemminkin alkaviin häihin hyvin kun suunnitellaan yhdessä!

1950 €

03

Pronssi
Tärkeimmät kuvat päivästä aikaa säästelemättä – vihkiminen sekä potretit ennen tai jälkeen vihkimisen, myös First look sopii tähän. Potretit voidaan kuvata myös erikseen jonain muuna päivänä.

850 €

Kaikkiin hääpaketteihin liittyy tietenkin hääkuvaussopimus, hääpalaverit sekä tuki ja turva.

Sopimus vahvistetaan 400€ varausmaksulla sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.
Varausmaksu hyvitetään loppulaskusta.

Seuraava hääkausi

Tätä lukiessasi kannattaa muistaa, että monet muutkin etsivät kuvaajaa ja kyselyjen kiihtyessä minun on pitänyt tehdä päätös että ensimmäisenä tietyn päivän varaava ja varausmaksun maksava pari saa koko huomioni. Sen vuoksi kannattaa vähintään heti kysyä onko jokin tietty päivä vapaana ja jos on, ei kannata kauaa miettiä kenenkään meidän häävalokuvaajien kohdalla.

Me kuvaajat sitoudumme tiukasti teidän hääpäiväänne, on se sitten kuinka kaukana vain. Matkakustannukset itselläni sisältyvät Turusta 30km säteellä.

Hääkuvaaja varataan aina vaan aikaisemmin samalla kuin vihkikirkko, hääpaikka, tarjoilut ja bändit – jos löydätte sopivalta vaikuttavan kuvaajan, oli se sitten minä tai joku muu kollega, kannattaa kysyä heti. Itseltäni nopein tapa on Whatsapp tai perinteinen sähköposti – ja tietysti, soittaa saa 🙂

Kysyminen ei maksa mitään ja kerron omia vinkkejäni joka tapauksessa jos jotain kysytte.

Tässä heti pääkohtia tältäkin sivulta:

  • hääkuvaajana laitan teidät etusijalle, tällöin:
  • huolehdin suunnittelusta, aikataulusta ja jopa sukulaisistanne
  • stressi poistuu kun asiat ovat varattuna ja lukittuna
  • saatte kaikki vinkkini käyttöön häitä nähneenä ammattilaisena
  • ynnä muuta, ynnä muuta

Minuakin harmittaa, jos oma hääpäivänne meneekin ohi kun numero jäi näpyttelemättä puhelimeen… Tarjoan kahvit joka tapauksessa! Tulevan vuoden varaukset alkavat vasta 1.11.2023, joten varsinkin jos häänne ovat sesonkiaikaan kesällä, kannattaa päivä laittaa muistiin.

”Emme olisi osanneet ikinä odottaa mitään vastaavaa.
Kuviin on saatu vangittua tunnelmaa, joka palauttaa mieleen muistoja. Tämä sama palaute tullut myös vierailta.”

Maiju & Miska

Voit myös lähettää Whatsapp-viestin tai täyttää lyhyen yhteydenottopyynnön:


Avaa chat
1
Tästä voit lähettää minulle suoraan Whatsapp-viestin - koska vain.