Skip to main content

Perheonni on jotain aivan muuta kuin mikään muu onni.

Oma perhe on kaikkein tärkein. Itsekin isänä sitä ymmärtää jo kuinka nopeasti vuodet vierivät ja lapset kasvaa. Kuvien olemassaoloa ei ymmärrä oikeasti kuin vasta nyt – niihin on aina mahtavaa palata ja nykyään sitä jo katsoo itsekin innolla omia nuoruuden kuvia.

Olen valokuvausta tehnyt jo noin kymmenen vuotta ja taitojen karttuessa tein kuvaamisesta virallista vuonna 2018. Oivalsin olevani hyvä tallentamaan tarinoita ja siitä onkin tullut punainen lanka tyyliini. Yritän aina löytää sen “jonkin” jokaisesta parista ja ihmisestä ja saada ihmisen itsensä näköisiä kuvia.

Miksi varata perhekuvaus?

Perhekuvaus on oman perheen sen hetken ikuistamista. Perhekuvauksessa voidaan napata nopeasti meneviä hetkiä arjesta, juhlasta, retkestä, mistä vain. Ajanvietosta kaikkein tärkeimpien ihmisten kanssa. Kuvauksissa ei tarvitse jäpittää mutta tottakai autan jos vähän pitää asetella varsinkin perheen pienimpiä. Perhekuvaukseen voi tulla myös täysi-ikäisten “lasten” kanssa! Se unohtuu monelta ja siinä vaiheessa elämät vievät omille reiteilleen – on mukavaa tulla hetkeksi yhteen. Sitä elämä on: yhdessä tekemistä, yhdessä kokemista.

Perhekuvaus alkaen 200 € ilman kuvien pimittämistä; saatte kaikista kuvaushetkistä onnistuneet kuvat käsiteltynä itsellenne.

(Alkaen-hinta on muuten lähinnä sitä varten, jos pitääkin Turusta matkustaa vaikka Kuopioon asti 😉

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari