Skip to main content

Tämä tulee olemaan ensimmäinen kerta kun järjestän mitään moista ja mihin hintaan…

Mikä on minikuvauspäivä?

Se on päivä, jolloin kuvaukset ovat helppoja, nopeita ja edullisia kuitenkin täysin ammattilaisen toteuttamina ja omilla teemoillaan. Tällä kertaa teema on vapaa; tähän minikuvauspäivään saa tulla yksin, kaksin, perheen kanssa tai vaikka kaverin kera – sillä ei ole väliä. Kuvaus voi olla potrettia, synttärilahja, perhekuvaus vauvan tai isompien lasten kanssa, kaverin kanssa yllätys tai ihan mitä tahansa, vaikka boudoiria.

Kuvauksen kesto on 20 minuuttia, jossa ehtii loistavasti monenlaista ja varsinkin perheen pienimpien kanssa tällainen nopea setti on paras – kukaan ei ehdi vielä kyllästymään 🙂 Kaikki slotit alkavat puolen tunnin välein alkaen tasatunneista kello 13.

Kuvaus toteutetaan studiolla Turussa, tarkemmat osoitetiedot saat varauksen yhteydessä itsellesi.

Kuvauksen hinta on 90€ ja se sisältää itse kuvauksen, valintagallerian netissä, kolme valmista kuvaa valinnoistasi (lisää voi valita myös) ja toimituksen sähköisesti 2-7 päivän sisällä.

Paikkoja on jäljellä 10 7, joten toimi nopeasti 🙂

Ja hei, jos houkuttelet kaksi kaveria omiin kuvauksiinsa (ja mainitsevat nimesi alla aukeavasta varauksesta), saat molemmista lisäkuvan maksutta 🙂 Voit siis jopa saada yhteensä 5 kuvaa samaan syssyyn omista valinnoistasi!

Huom! Kun teet ajanvarauksen, lue varausvahvistus läpi, siellä on ohjeet maksuun myös 🙂

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari