Skip to main content

Viime kesäksi häitään suunnitelleet joutuivat yhtäkkiä tilanteeseen, jota kukaan ei osannut odottaa.

Häitä siirrettiin, peruttiin toistaiseksi ja muutenkin epävarmuus kesästä aiheutti varmasti harmaita hiuksia monelle. Kesällä häitä pidettiin kyllä ja ainakin omassa tiedossa olevat häät – itse kuvaamani sekä lähimpien kollegoiden – selvisivät kaikki ilman linkostatusta.

Nyt muutama pari, jotka viime vuodesta päättivät siirtää häitään ainakin vuodella eteenpäin, miettivät varmasti onko kaikki häslinki sen arvoista.

”Entä jos häät pitää taas siirtää?”

Asia varmasti mietityttää ja ihan syystä. Kaikki varaaminen aina paikasta ja cateringista lähtien, kuvaajaa unohtamatta, aiheuttaa stressiä, pohdintaa ja varmasti mieleen tulee vaihtoehto…

”Entä jos pidettäisiin häät ihan vain kahdestaan?”

Olen aina sanonut pareilleni, jo ennen koronaakin, että häät ovat teidän juhlanne, ei kenenkään muun. Niistä saa tehdä juuri sellaiset kuin haluaa, niihin saa kutsua ne ihmiset, joita haluaa ja ne voi viettää koska ja missä vain haluaa.

On myös täysin mahdollista pitää häät kahdestaan, pelkkä vihkiminen kirkossa, miljöössä tai vaikka maistraatissa ja sen jälkeen kahdestaan viettämään aikaa. Siihen itse suureen päivään voi sitten ottaa mukaan vihkijän lisäksi (ja tietty pari todistajaa tarvitaan joka tapauksessa) vaikka vain kuvaajan. Potreteillakaan ei ole kiire, otti ne ennen tai jälkeen vihkimisen – ei ole pakollista aikataulua mihinkään eikä vieraita odottamassa.

Kahdestaan saatte keskittyä tärkeimpään: toisiinne.

Se on kuitenkin sallittua myös hääpäivänä 🙂

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari