Kuolema stock-valokuville.
Kauan eläköön oma kuvapankki.

Yrittäjän ja yrityksen oma kuvapankki

Haen kumppaneita pienistä ja keskisuurista yrityksistä, joilla ei ole omaa sisällöntuotantoa – sinulla ja yritykselläsi ei välttämättä ole aikaa tai taitoa ottaa kuvia, jotka saavat asiakkaan nopeasti kulkevan somevirran pysähtymään ja kiinnittämään huomion sinuun, palveluusi tai tuotteeseesi.

Ymmärrän, se voi olla kaiken muun ohessa liikaa, olen itsekin yrittäjä.

Mutta ennenkaikkea, olen kuvien tekijä. Niitä minä osaan tehdä. Tehdä kuvista tarpeen mukaisia ja brändin näköisiä, somevirrasta esiin nousevia.

Haluan tehdä asiasta sinulle helppoa ja tarjota palveluani tavalla, joka ei vaadi suuria suunnitelmia tai loputtomia palavereita. Se ei myöskään vie sinun aikaasi (jollet halua), halutessasi voit jopa tehdä töitäsi täysin normaalisti välittämättä minusta.

Palvelu on tämä:
– Tulen käymään kerran kuussa yhdeksi tunniksi. Jos sinä liikut, tulen sinne missä olet, jos sinulla on kivijalka, tulen sinne.
– Otan valokuvia tunnin ajan.
– Kuvat voivat olla sinusta työssäsi, tuotteestasi, palvelustasi, sinun tuottamastasi hyödystä.
– Kehitän kuvat brändisi mukaisesti tai voidaan luodaan sinulle erottuva kuvabrändi, jos sellaista ei vielä ole.
– Toimitan vähintään 20 valmista kuvaa, joita voit käyttää mielesi mukaan.

Miksi vähintään 20 kuvaa?

Yksi per työpäivä, näin sinulla on aina julkaistavaa ainakin yhdeksi kuukaudeksi. Pari vapaapäivää tekee hyvää somesta yrittäjällekin tai yritykselle.

Saavun taas uudestaan seuraavassa kuussa ja looppi jatkuu. Näin saat materiaalia vaikka lomasi ajaksi ajastamalla julkaisuja.

Otan kuvia siitä mistä haluat tai jos haluat handsfree-ratkaisun, luotat vain minuun. Teen hyvää työtä, sillä olenhan omalla nimelläni liikkeellä. En halua enkä voi tuottaa sekundaa ja pidän huolta että kuvissa on sopivasti vaihtelua kuukauden tarpeisiin.

Yksinkertainen hinnoittelu: 300 € / kk + alv. Kuukausisopimus sisältää kaiken mainitun ja matkat Turun talousalueella.

Takuuna tyytyväisyystakuu, jos et pidä kuvista ensimmäisestä sarjasta, en laskuta ja kuukausisopimus katkeaa siihen paikkaan. No hard feelings.

Aloita oma kuvapankkisi nyt, olit sitten omana itsensä liikkeellä tai pk-yrityksenä. Omasta kuvapankista voit ammentaa koska vain aitoa materiaalia, jolla erotut vanhoista, kaikkien käyttämistä kuvapankkikuvista.

Lähetä yhteystietosi alta, kysy lisää Whatsapp-ikonin kautta tuolta alakulmasta tai soita.
Terveisin,
Ari Mäkiö
0503636954 / Whatsapp
ari@makio.fi
Löydät minut myös Instagramista