Boudoir- ja huomenlahjakuvaus

Boudoir- ja huomenlahjakuvaus

Boudoir, huomenlahja, buduaari, näillä kuvauksilla on monta nimeä.

Boudoir-kuvaus liitetään helposti pelkästään huomenlahjakuvaukseen, jossa kuvattavan päämääränä on lahjoittaa itsestään sensuelleja kuvia tuoreelle puolisolle. Huomenlahjakuvaus on edelleen morsianten suosiossa, mutta yhä useampi haluaa ikuistaa itsensä aistillisiin kuviin ihan vain itseään varten.

Jokin tietty ikä, fitness-urheilija, äiti, syntymäpäivät (omat tai jonkun muun), kaikki ovat yleistyviä syitä tulla boudoir-kuvaukseen. Myös pariskunnat käyvät kuuleman mukaan kuvauksissa kahdestaan.

Tärkeintä on aina kuitenkin muistaa että itsellä on hyvä olla – itsellenikin kuvattavan varma olo on kaikkein tärkein, ollaanhan liikkeellä sensuellissa hetkessä. Kuvattavana saa olla juuri sellaisissa vaatteissa kuin itse haluaa, missä tunnetkaan itsesi itsevarmaksi. Kuvaukseen voi ottaa myös mukaan erilaisia vaatekertoja, sillä aikaa on vaihdoillekin. Kiire ei ole 🙂

Etsin nyt portfoliooni boudoir-kuvauksista kiinnostuneita naisia, tärkeintä on vain oma uskallus ja jotka haluavat klassisen kauniita, seksikkäitä valokuvia itselle tai lahjaksi rakkaalleen. Kuvauksiin saa tulla täysin omana itsenään ja sellaisena kuin olet. Jos vartalossasi on jokin kohta mistä et itse pidä, se voidaan sopivalla asennolla piilottaa ja korostaa vastaavasti niitä kohtia ja yksityiskohtia vartalostasi joita rakastat.

Lähetä viesti (vaikka Whatsappilla) niin teen sinulle oman tarjouksesi – voin kertoa että tarjoukseni tulee olemaan edullinen vielä tässä vaiheessa mutta nopeat syövät hitaat.

Ja tietenkin jos haluat kuvat vain itsellesi, sekin käy. Portfolioon voidaan myös valita kuva, jossa näyt vain selkäpuolelta tai jokin yksityiskohta – ennen kaikkea: otan kuvia sinusta sinulle.

//Ari

Löydät minut myös Instagramista ↓↓↓

@ari.makio

1
Hei! Tästä saat suoran yhteyden minuun:
Powered by