Tarvitset videoita? Tekstittääkin pitäisi? Minä teen.

Haluaisit kuvata enemmän lyhyitä videoita ja kertoa omasta osaamisestasi, palvelustasi tai tuotteestasi?

Tiesitkö että suurin osa ihmisistä katsoo videot mykistettynä, eli videostasi ei saa irti mitään?

Helpoin ratkaisu on tehdä puhuva pää -video, jossa kerrot totuuksia ja paljastuksia asiastasi. Minä kuvaan videon, editoin ja tekstitän. Teen myös pelkkiä tekstityksiä, jos sinulla on jo omat videot olemassa – nopeasti ja tarpeeksi tarkasti, jotta asiasi selviää myös mykkänä videona.

Tämä kuvapalvelu sopii myös yksinyrittäjille, bändeille, koomikoille, esiintyjille, puhujille, kouluttajille – kaikille, jotka ovat huomanneet edun tasaisesta esillä olemisesta valitsemassaan mediassa.

Videot ovat tärkeitä millä tahansa alalla mutta se yksin ei riitä. Tekstitys auttaa + hyvät kuvat.

Tähän voi myös yhdistää kuvapankkipalveluni, jonka avulla saat kuvapankkilaatuisia kuvia itsestäsi, palvelustasi tai tuotteestasi.

Nämä molemmat yhdessä toimivat kuin 360-video; kaikki osa-alueet on katettu, loppu riippuu sinusta.

Haluan tehdä asiasta sinulle helppoa ja tarjota palveluani tavalla, joka ei vaadi suuria suunnitelmia tai loputtomia palavereita. Se ei myöskään vie sinun aikaasi (jollet halua), halutessasi voit jopa tehdä töitäsi täysin normaalisti välittämättä minusta.

Heitä viestillä ja kerro koska voin soittaa

Käytännössä kuvia varten yksi tunti, videoita varten toinen _sinun_ aikaasi. Loput hoidan minä. Ennakkoon suunnitellen, jotta kaikki menee jouhevasti ja helposti.

Hinnat sisältävät kaiken mainitun ja myös matkat. Vaihtoehtoisesti teen myös kertakuvauksia tuolla kuvapankkipalvelullani.

Takuuna tyytyväisyystakuu, jos et pidä videoista tai kuvista , en laskuta.
No hard feelings.

Tarpeen tullen voidaan myös pitää suunnittelupalaveri. Jos sinulla on jo olemassa markkinointikalenteri, sitä voidaan ehdottomasti hyödyntää ja suunnitella videot ja kuvat etukäteen vähentäen kaikkien stressiä. Suunnitteluajasta sovitaan erikseen.

Lähetä yhteystietosi alta, kysy lisää Whatsapp-ikonin kautta tuolta alakulmasta tai soita.
Terveisin,
Ari Mäkiö
0503636954 / Whatsapp
ari@makio.fi
Löydät minut myös Instagramista

Open chat
1
Hei!
Miten voisin auttaa?
Powered by