Tiedoksi tulevaisuutta ajatellen

Olen kovin miettinyt, mitä kuvaamiselta haluan itse ja mitä muut saavat kuvaamisestani.

Ajattelin että jatkossa takaan edelleen niin suuren määrän kuvia kuin vain pystyn kuvausseteistäni – se siis tarkoittaa että jos jokin kuva on hyvä, sen saa. Olen tähän asti paketoinut kuvauksiani tiettyyn summaan, joka on sisältänyt sekä kuvauksen että valmiit kuvat.

Myönnetään, paine olisi kova siirtyä “perinteisempään” malliin, jossa kuvaus maksaa oman summansa ja per käsitelty kuva olisi oma hintansa, kaikki kuvat saisi johonkin kokonaissummaan. Näin yleensä näkee toimittavan, itse olen tykännyt että on selkeää ja kaikelle on aina yksi hinta, jolla saa enemmän kuin odottaa.

En pidä siis hintojen piilottelusta vaan mieluummin jatkan samalla tapaa – selkeää, helppoa ja rehellistä.

Samalla mietin että alan järjestämään teemapäiviä – päiviä, joina kuvataan jotain tiettyä asiaa, oli se sitten budua, huomenlahjakuvia, perhekuvia tai parikuvia. Kuvausajat lyhyempiä, hinnat pienempiä, kuvia kasa.

Vähän sellaista win-win -kuvaamista molemmin puolin.

Samaan aikaan kuitenkin peruskuvaamiseen suunnittelen hinnastomuutoksia ihan pienemmistä paketeista lähtien aina suurimpiin hääkuvauspaketteihin. Tulen niitä nostamaan (ja yksinkertaistamaan) 1.10.2021 alkaen mutta kaikki sitä ennen varatut kuvaukset menevät niillä hinnoilla, jotka sivustolla ovat nyt.

Nosto on vain ajankohtainen, osaaminen on parantunut, kalusto on parantunut, studio on olemassa, kysyntä on noussut ja oman tekemisen kannalta – oman ajankäytön, perheen ja pojan kannalta – omalle ajalle on syytä ajoittain tarkistaa hintaa. Toivottavasti ymmärrät, laatu on edelleen taattu ja 100% tyytyväisyystakuu on käytössä. Nyt ja aina.