Onnea, olette keksineet hetkien tärkeyden jokaisessa parisuhteessa!

Olen sitä pitkään halunnut muistuttaa kaikille pareille – välillä pitää itseään hemmotella ja välillä se oikea tapa on varata oma parikuvaus, Save the Date -kuvaus tai kihlakuvaus.

Olen valokuvausta tehnyt jo noin kymmenen vuotta ja taitojen karttuessa tein kuvaamisesta virallista vuonna 2018. Oivalsin olevani hyvä tallentamaan tarinoita ja siitä onkin tullut punainen lanka tyyliini. Yritän aina löytää sen “jonkin” jokaisesta parista ja ihmisestä ja saada ihmisen itsensä näköisiä kuvia.

Miksi lähteä parikuvaukseen?

Parikuvaukset ovat rentoja hetkiä yhdessä, siinä pääsee luvan kanssa viettämään aikaa itsellesi tärkeän ihmisen kanssa. Kuvauksissa ei tarvitse jäpittää vaan niissä minä pyrin saamaan tilanteen mahdollisimman rennoksi – siellä ollaan omana itsenä eikä poseeraamassa kameralle. Autan aina tarvittaessa mutta yleensä hetket ovat täysin luonnollisia, yhdessä tekemistä, yhdessä kokemista.

Parikuvaukset ovat yksi hienoimmista lahjoista itselle ja toiselle

Kuvaajana sitä aina miettii että tietävätkö kuvattavaksi tulevat parit oikeasti kuinka onnellisilta he näyttävät ulospäin. Kuvauksissa saa keskittyä täysin toiseen ja sieltä ne hetket loistavat läpi.

Takuulla kannattaa ainakin ottaa yhteyttä, nyt on teidän aikanne 🙂

Lähetä minulle viesti, vaikka suoraan Whatsappilla ja kysy lisää.

Tästä kesästä tulee hyvä ja vapaita aikoja parikuvaukseen on vielä runsaasti (lauantaiden kanssa pitää olla tarkkana, sillä silloin on usein hääkuvauksia) mutta myös vuodelle 2020 varataan parikuvauksia, joten ei kannata odotella.

Ja tietysti Instagramissakin voi laittaa viestiä 🙂

Open chat
1
Hei!
Miten voisin auttaa?
Powered by