Perhekuvaus

Perheonni on jotain aivan muuta kuin mikään muu onni.

Oma perhe on kaikkein tärkein. Itsekin isänä sitä ymmärtää jo kuinka nopeasti vuodet vierivät ja lapset kasvaa. Kuvien olemassaoloa ei ymmärrä oikeasti kuin vasta nyt – niihin on aina mahtavaa palata ja nykyään sitä jo katsoo itsekin innolla omia nuoruuden kuvia.

Olen valokuvausta tehnyt jo noin kymmenen vuotta ja taitojen karttuessa tein kuvaamisesta virallista vuonna 2018. Oivalsin olevani hyvä tallentamaan tarinoita ja siitä onkin tullut punainen lanka tyyliini. Yritän aina löytää sen “jonkin” jokaisesta parista ja ihmisestä ja saada ihmisen itsensä näköisiä kuvia.

Miksi varata perhekuvaus?

Perhekuvaus on oman perheen sen hetken ikuistamista. Perhekuvauksessa voidaan napata nopeasti meneviä hetkiä arjesta, juhlasta, retkestä, mistä vain. Ajanvietosta kaikkein tärkeimpien ihmisten kanssa. Kuvauksissa ei tarvitse jäpittää mutta tottakai autan jos vähän pitää asetella varsinkin perheen pienimpiä. Perhekuvaukseen voi tulla myös täysi-ikäisten “lasten” kanssa! Se unohtuu monelta ja siinä vaiheessa elämät vievät omille reiteilleen – on mukavaa tulla hetkeksi yhteen. Sitä elämä on: yhdessä tekemistä, yhdessä kokemista.

Perhekuvaus on lahja itselle, toiselle, tulevaisuudelle

Yleensä tulee mietittyä huomaako perheet sitä onnen määrää, jota arjessakin riittää. Sitä tulee helposti sokeaksi omalle onnelle mutta kuvista se paljastuu – odotas vain kun näet.

Takuulla kannattaa ainakin ottaa yhteyttä, nyt on teidän aikanne 🙂

Lähetä minulle viesti, vaikka suoraan Whatsappilla ja kysy lisää nyt.

Open chat
1
Hei!
Miten voisin auttaa?
Powered by