Paketit ja hinnoittelu

Yrittäjät – Brändiholvin tiedot löydät täältä >

Hääpaketit

Jos olet kiinnostunut jostain kuvauksesta, kysy nyt. Varsinkin hääkuvaushinnaston rakennan uusiksi eivätkä hinnat laske vaan niiden sisältö muuttuu ja tietyissä tapauksissa hinnat nousevat. Samalla tavalla myös muissa kuvauksissa sisältöä parannetaan ja säädetään, samalla hinnat päivitetään kuvastamaan uutta arvoa 🙂

Kaikkiin hääpaketteihin kuuluu täydellinen huomio, ensitapaaminen sekä hääpalaveri sekä kauhia kasa kuvia, joita saa saa käyttää omassa käytössään miten haluaa.

01

Timantti
Aamun valmistautumisesta illan viimeisiin hitaisiin
Tämä 10 h paketti sisältää niin paljon kuin päivä suinkin ehtii sisältämään.

1650 €


02

Kulta
6 tuntia, johon mahtuu varmasti kaikki First Lookista potretteihin, vihkimiseen sekä juhlia.
Riittää aikaisemminkin alkaviin häihin varmasti!

1400 €


03

Pronssi
Tärkeimmät kuvat päivästä aikaa säästelemättä – vihkiminen sekä potretit ennen tai jälkeen vihkimisen, myös First look sopii tähän. Potretit voidaan kuvata myös erikseen jonain muuna päivänä.

650 €


”Loistava tyyppi ja hyviä kuvausvisioita.

Valmistelee kuvauskeikkansa hyvin. Tekee enemmän kuin on pakko, välittää kuvattavista.”

Sanni & Dani

Kaikki hääkuvausvaraukset vahvistetaan 20% varausmaksulla sopimuksen solmimisen yhteydessä. Juhannus, joulu ja uusi vuosi +50%

Otan vastaan varauksia myös vuodelle 2022 🤗

YHTEYSTIEDOT


+ boudoir, buduaari, huomenlahjakuvaus Turussa

Tällä kuvauksella on monta nimeä mutta joka kerta lopputuloksena ovat olleen upeat kuvat. Tämä kuvaus on sinulle, joka et halua vain näyttää hyvältä, vaan myös tuntea itsesi hyvältä. Ainoa kuvaus, josta joka kerta ihmettelen miten kevyin askelin ja hymy kasvoilla näistä lähdetään.

Alkaen 230 € miljöössä, kotonasi tai studiossa

Huomenlahja

+ boudoir Turussa

Tällä kuvauksella on monta nimeä mutta joka kerta lopputuloksena ovat olleen upeat kuvat. Tämä kuvaus on sinulle, joka et halua vain näyttää hyvältä, vaan myös tuntea itsesi hyvältä. Ainoa kuvaus, josta joka kerta ihmettelen miten kevyin askelin ja hymy kasvoilla näistä lähdetään.

Alkaen 230 miljöössä, kotonasi tai studiossa

Lue lisää mistä on kyse >

Setit

TARINA

Tämä paketti sopii hyvin pariskunnalle, save the date -kuvaukseen tai vaikka raskauskuvaukseen studiossa tai miljöössä. Tästä setistä kuvia tulee yleensä noin 15-25 kappaletta. En pihistele kuvissa koskaan!

Kuvaus sisältää:

– noin 1 h kuvauksen

– kilometrikorvaukset Turun alueella 25km säteellä

280 € sisältäen kuvausmaksun ja kuvat

KOKO TARINA

Kiireetön, lavastamaton hetki koko perheen kesken, ei tartte pönöttää. Voidaan olla miljöössä retkellä, jätskillä jokivarressa, kotona olkkarissa tai vaikka studiossa. Pääasia tässä on että vain olette, minä luovin teidän tahtiinne kuvausta eteenpäin. Kuvia tulee helposti näistä kokemuksen mukaan 30-50 kappaletta kuvia pihistelemättä.

Kuvaus sisältää:

– noin 1,5h kuvauksen

– kilometrikorvaukset Turun alueella 25km säteellä.

320 € sisältäen kuvausmaksun ja kuvat

POTRETIT 1-2-3 (kuluttaja)

Muotokuvaus miljöössä tai studiossa, virallisemmin tai täysin epävirallisesti (tehden kuvista kuitenkin virallisiin sopivia 😉

Tarkoituksena ottaa kuvia, jotka kertovat kuka olet, mitä teet ja mistä olet.

Alkaen 70 € sisältäen 2 kuvaa kuvausmaksuineen
5 kuvan setti 180 €

CV-kuva työttömälle tai lomautetulle

Jos olet lomautettuna tai työttömänä, otan uuden CV-kuvasi tai parikin ilmaiseksi Turussa, miljöössä tai studiossa. Laita viestiä vain, tämä on ihan todellinen tarjous.

0 € sisältäen kuvausmaksun ja kuvat

EHTOJA:

Kaikki hinnat sisältävät kuvauspäivänä voimassa olevan arvonlisäveron (vuonna 2021 arvonlisäveron osuus on 24%). Kuvat voi ladata omalle koneelle suurimmassa mahdollisessa koossa nettigallerian kautta. RAW-kuvia ei luovuteta, vaan kuvaaja valitsee omalla ammattitaidollaan teknisesti onnistuneet ja parhaat kuvat, jotka luovutetaan asiakkaalle JPG-muodossa.

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla ja hän saa käyttää kuvia portfoliossaan, blogissaan sekä muussa markkinoinnissa ilman erillistä lupaa. Asiakas saa maailmanlaajuisen, ikuisen ei-kaupallisen lisenssin toimitettuihin kuviin, joka periytyy asiakkaan jälkipolville. Asiakas saa julkaista kuvia somessa, teettää paperikuvia ja muita fyysisiä tuotteita missä tahansa ei-kaupallisessa tarkoituksessa. Kaupalliseen tarkoitukseen pitää neuvotella erillinen sopimus.

Kuvauspaketeissa on sekä mustavalkoisia että värillisiä kuvia.

NDA-kuvaukset eli kuvaukset, joista ei saa julkaista yhtään kuvaa omilla sivuillani tai muissa kanavissa (huom: ei koske huomenlahjakuvia), on aina neuvoteltava erikseen. Ymmärrän että joskus siihen on hyvä syy – kysy ja kerro rohkeasti. Älä turhaan ainakaan pelästy – aina juttelen ja kyselen mitä kuvia voin julkaista.

Hää- sekä muissa tapahtumakuvauksissa minulla on käytössä 20% varausmaksu  ja summa hyvitetään loppulaskussa.

Kuvien toimitus tapahtuu noin 2-8 viikon kuluessa, riippuen sesonkikiireistä. Jos kuvillanne on kiire, niin mainitsethan tästä jo kuvausta varatessa. Näin osaan sanoa onko mahdollista saada kuvia valmiiksi haluamassanne aikataulussa.

PERUUTUS:

Alle 24h peruutetuista ajoista valokuvaajalla on oikeus periä täysi maksu kuvauksesta.