Skip to main content

Yrittäjät – Brändiholvin tiedot löydät täältä >


Setit

Huomaa että näissä ei ole piilokustannuksia: hinta on mainittu ja se sisältää kuvausmaksun SEKÄ valmiit kuvat valittuina ja editoituna. Ei siis mitään että ”kuvaus maksaa tämän ja sitten per kuva maksaa tämän verran päälle” 🙂

TARINA

Tämä paketti sopii hyvin pariskunnalle, save the date -kuvaukseen, perhekuvaukseen tai vaikka raskauskuvaukseen studiossa tai miljöössä. Tästä setistä kuvia tulee yleensä noin 15-25 kappaletta. En pihistele kuvissa koskaan!

Kuvaus sisältää:

– noin 1 h kuvauksen

– kilometrikorvaukset Turun alueella 25km säteellä

320 € sisältäen kuvausmaksun ja kuvat – ei piilokustannuksia!

POTRETIT 1-2-3 (kuluttaja)

Muotokuvaus miljöössä tai studiossa, virallisemmin tai täysin epävirallisesti (tehden kuvista kuitenkin virallisiin sopivia ????)

Tarkoituksena ottaa kuvia, jotka kertovat kuka olet, mitä teet ja mistä olet.

Alkaen 90 € sisältäen 2 kuvaa kuvausmaksuineen
5 kuvan setti 180 €

CV-kuva työttömälle tai lomautetulle

Jos olet lomautettuna tai työttömänä, otan uuden CV-kuvasi tai parikin ilmaiseksi Turussa, miljöössä tai studiossa. Laita viestiä vain, tämä on ihan todellinen tarjous. Voit vihjata myös kaverille 🙂

0 € sisältäen kuvausmaksun ja kuvat

EHTOJA:

Kaikki hinnat sisältävät kuvauspäivänä voimassa olevan arvonlisäveron (vuonna 2021 arvonlisäveron osuus on 24%). Kuvat voi ladata omalle koneelle suurimmassa mahdollisessa koossa nettigallerian kautta. RAW-kuvia ei luovuteta, vaan kuvaaja valitsee omalla ammattitaidollaan teknisesti onnistuneet ja parhaat kuvat, jotka luovutetaan asiakkaalle JPG-muodossa.

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla ja hän saa käyttää kuvia portfoliossaan, blogissaan sekä muussa markkinoinnissa ilman erillistä lupaa. Asiakas saa maailmanlaajuisen, ikuisen ei-kaupallisen lisenssin toimitettuihin kuviin, joka periytyy asiakkaan jälkipolville. Asiakas saa julkaista kuvia somessa, teettää paperikuvia ja muita fyysisiä tuotteita missä tahansa ei-kaupallisessa tarkoituksessa. Kaupalliseen tarkoitukseen pitää neuvotella erillinen sopimus.

Kuvauspaketeissa on sekä mustavalkoisia että värillisiä kuvia.

NDA-kuvaukset eli kuvaukset, joista ei saa julkaista yhtään kuvaa omilla sivuillani tai muissa kanavissa (huom: ei koske huomenlahjakuvia), on aina neuvoteltava erikseen. Ymmärrän että joskus siihen on hyvä syy ettette halua kuvia julki – kysy ja kerro rohkeasti. Älä turhaan ainakaan pelästy – aina juttelen ja kyselen mitä kuvia voin julkaista.

Hää- sekä muissa tapahtumakuvauksissa minulla on käytössä 20% varausmaksu  ja summa hyvitetään loppulaskussa.

Kuvien toimitus tapahtuu noin 1-8 viikon kuluessa, riippuen sesonkikiireistä. Jos kuvillanne on kiire, niin mainitsethan tästä jo kuvausta varatessa. Näin osaan sanoa onko mahdollista saada kuvia valmiiksi haluamassanne aikataulussa.

PERUUTUS:

Alle 24h peruutetuista ajoista valokuvaajalla on oikeus periä täysi maksu kuvauksesta.

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari