Skip to main content

”Myy minulle tämä kuulakärkikynä”

Tässä kotona istuskellessa tuli mieleen tarina kynästä.

Itselläni on työpöydällä ollut puolisen vuotta yksi kuulakärkikynä, jota käytän ajatusten tuherteluun, muistiinpanoihin, piirtelyyn miettiessä jotain. Tiedät kyllä, jokin kynä pyörii aina kaikilla pöydällä valmiina käyttöön.

Sain sen ”lahjaksi” esimerkkikynänä jostain kynäfirmasta postin kautta pyytämättä ja kuten kaikki tiedämme, kyllähän kynää nykyäänkin tarvitaan vähän väliä niin se jäi sitten pöydälle.

Kyseinen kynä tekee kynän tehtävät kyllä: sitä voi pyöritellä sormien välillä, naputtaa eestaas, osoittaa jotain ja sillä voi kirjoittaa – mutta tässä kohdassa tulee ongelma. Tämä on aivan järkyttävän huono kynä. Kuulakärki jumittaa tasaisin väliajoin (mustetta on) mutta hetken kun sitä ärtyneenä piirtelee sykkyröitä paperinkulmaan niin sitten pääsee kirjoittamaan.

Kynä, joka hoitaa hommansa mutta huonosti. Kuulostaako tutulta ja turhauttavalta?

Monet meistä kirjoittavat blogeja, LinkedIn-kirjoituksia, myyntitarjouksia, mainoksia analogiseen ja digitaaliseen mediaan ja kun tulee aika valita visuaalinen elementti, ei olekaan mitään valmista.

Sitten turvaudutaan kuvapankkeihin, löydetään jokin ”ihan kiva” kuva, joka vähän edes osuu kohdilleen mutta kun sitten vaikka mainoksensa näkee Hesarin etusivulla, huomaa että jotain puuttuu.

Mainos, joka hoitaa hommansa mutta huonosti. Ollaan kaikki niitä tehty.

Tässä kohtaa oma kuvapankki siitä mitä myyt, olisi varmasti poikaa. Jos myyt asiantuntijapalveluita, hyvät, monipuoliset kuvat itsestäsi valmiina olemassa ja olisi helppo valita vaikka keliin sopiva.

Tai jos myyt jotain tuotetta, kuvia tuotteestasi loppukäyttäjän käyttöympäristössä auttaisi mahdollista ostajaa varmasti kuvittelemaan tuote myös omaan kotiinsa.

Tähän minulla on tarjota valmis ratkaisu – oma kuvapankki itsellesi tai yrityksellesi, joka pysäyttää somevirran ja katsojan. Voidaan aloittaa vaikka heti ja kuvia alkaa kertymään itsellesi varastoon. Ammattitaitoisia kuvia, jotka korostavat sinun olemustasi ja tietämystäsi tai tuotteesi laatua. Niitä minä osaan tehdä. Jos haluat tietää lisää, soita tai lähetä viesti. Whatsapp toimii tuosta alanurkasta suoraan.

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari