Skip to main content

Tavatako vai eikö tavata?

Hääkuvaaja on yksi viidestä peruspilarista häissä tänä päivänä.

Neljä muuta ovat tietysti vihkikirkko tai -paikka, juhlatila, ruoka + juoma sekä musiikki. Hääkuvaajan varaaminen on yleistymässä kovaa tahtia, sillä hääparit haluavat juhlavieraiden keskittyvän hetkestä nauttimiseen ja juhlimiseen parin kanssa. Lisäksi tietysti onnistuneet hääkuvat ovat tärkeitä 🙂

Miten löytää hääkuvaaja, joka sopii itselle?

Hääkuvaajan valinnassa kannattaa olla tarkkana. Gallerioita kannattaa katsoa niin paljon kuin sielu sietää ja miettiä mikä miellyttää silmää ja mikä ei. Näin saat karsittua mahdollisuuksia ja alat lähestymään paria kolmea kuvaajaa, jotka tuntuisivat eniten omalta.

Tässä vaiheessa kannattaa viimeistään ottaa yhteyttä ja ehdottaa suoraan tapaamista vaikka kahvin merkeissä. Kerro suoraan että on muutama vaihtoehto ja haluaisitte tavata ja jutella – tarkoituksena on tutustua ihmiseen, sillä itse hääpäivänä ollaan tiiviisti yhdessä. Varsinkin jos valitsette koko päivän hääkuvauksen, tällöin mukana ollaan aamuvarhaisesta asti – haluat varmasti että pidät ihmisen seurasta ja luotat häneen.

Me kuvaajatkin, ainakin minä, tykkään tavata parin etukäteen, jotta tiedän ehdottaa oikeita asioita ja ymmärtää mitä pari on hakemassa. Lisäksi jutun kuuluu luistaa, koska vaikka töissä olenkin, hauskaa saa ja pitää olla 🙂

Rohkeasti yhteyttä, varsinkin kun kesää kohtia kyselyjen määrä kiihtyy. Kahvit tarjoan minä, esimerkiksi Cafe Art on yksi lempikahviloistani jokivarressa Turussa mutta tulen kyllä minne vaan. Sovitaan vain aika!

Avaa chat
1
Hei! Tästäkin saa kysyttyä nopeasti hääkuvaukseen liittyen mitä vain :)