Skip to main content

Hei, olen Ari. Kuvaan potretteja ja naisten boudoir-kuvia ja joka saa tehdä mahtavien ihmisten kanssa töitä Turussa ja ympäristössä. Boudoir-kuvaus on yksi vahvimmista potrettikuvauksen tyyleistä.

Saan säännöllisesti naisten puolisoilta viestejä ja kyselyjä boudoir-kuvauksista ja jotka todella haluavat heille oman boudoir-kuvaushetkensä. Monet miehet kertovat kuinka tärkeitä ja ihania heidän vaimonsa ovat mutta vaimot taas luulevat, että miehet sanovat vain mitä he haluavat kuulla. Toiset haluavat kohottaa hänen itsetuntoaan, toisen uskovat että tämä on uniikein lahja, jonka he voivat antaa. Itse kokemuksesta kerron tarkemmin täällä.

Kaikkien tarinat ovat mahtavia ja tarkoittavat hyvää – boudoir-kuvaus on yksi parhaista lahjoista ikinä, oli se sitten ystävänpäivälahja, syntymäpäivälahja, joululahja, vuosipäivälahja, mikä tahansa lahja naiselle.

Naiset, jotka kuvauksissa käyvät näkevät itsensä täysin uusina, itsetunto saa kunnon boostin ja tietysti saavat ison kasan seksittäitä kuvia itsestään; mies, joka haluaa ANTAA lahjakortin boudoir-kuvaukseen, haluaa sinne inspiroituneen puolison, jonka itseluottamus saadaan uusiin sfääreihin – ja tietysti myös niitä kauniita kuvia.

Jos sinä olet se henkilö, joka haluaa antaa vahvan kuvauskokemuksen lahjaksi, tässä on kuitenkin muutama asia harkittavaksi ennen kuin saat lahjakortin hyvää tarkoittaviin käsiisi.

Kaikki tyttöystävät, kihlatut, vaimot EIVÄT ole heti mukana ideassasi.

MIKSI?

Itseluottamuksen puute, seksuaalisuus, sen puute tai ylitsemenevä, introverttius, intiimi kokemus ja hämmentävä yllätys voivat saada puolison lukkoon eivätkä he ymmärrä sinun syitäsi hankkia tällaista lahjaa heille. Suurin osa perinteisissä parikuvauksissa käyneistä pareista ovat olleet naimisissa tai menossa naimisiin – eli yhteisiä vuosia on jo muutamia – ja usein kuulen naisten vastaavan vieläkin epäuskoisesti, jopa kieltävästi, miestensä kehuihin kuinka upeita ja seksikkäitä he ovat, vaikka kuinka sen itse näkisin että mies oikeasti rakastaa ja ihailee puolisoaan. Kohteliaisuuksia on vaikea ottaa vastaan, varsinkin meidän suomalaisten.

Hyvää tarkoittava boudoir-kuvausta varaava mies oikeasti haluaa vain kirjaimellisesti näyttää vaimolleen mitä mies itse näkee hänessä.

Nainen, joka ei ole koskaan saanut tällaista lahjaa, jolla ei ole tällaisesta kuvauksesta mitään tietoa, huolestuu, pelästyy ja saattaa jopa puolustautua (uuden pelosta). Jos nainen luulee, että mies haluaa vain seksittäitä kuvia eikä hän ymmärrä mistä on oikeasti kyse, hän ei innostu boudoir-kuvauksista.

MITEN SITTEN ANTAA LAHJAKSI BOUDOIR-KUVAUS?

Anna idean kasvaa itsestään. Ystävänpäivät, joulut, hänen syntymäpäivänsä, vuosipäivät ovat joka vuosi samana peijakkaan päivänä. Jos oikeasti haluat tämän kokemuksen antaa hänelle, sinun pitää kylvää idea ensin ja kastella sitä.

Mainitse tällainen valokuvaus. Ehdota että etsii tietoa, käymään sivuillani. Puhukaa että tulette yhdessä, ihan kuviin tai seuraksi. Kerro kohteliaisuuksia hänelle, aidosti. Kehu kuinka kauniit silmät hänellä on, miten vahva ihminen, miten hänen kaunis ihonsa hehkuu. Ymmärrät varmasti miksi pelkkä ”olet nätti” kehuna kalpenee vilpittömille, isoille, tärkeille kehuille.

Jos todellakin haluat hänelle elämänsä kuvauskokemuksen boudoir-kuvien kanssa, haluat sitä ensi vuonnakin ja jos olet pitänyt ideasta siemenä huolta, kastellut ja hoitanut sitä, saadessaan tämän lahjan hän on innostunut siitä heti eikä epäile sinun motiivejasi. Hyviä asioita tapahtuu niille, jotka odottavat.

3. Tämä on käytännössä luksuskokemus. Kukaan ei tarvitse tätä selvitäkseen. Kyllä, boudoir-kuvaus voi vahvistaa itseluottamusta ja näyttää hänelle itselleen kuka hän on ja se antaa ihan uudenlaisen arvon hänelle omasta uniikiudestaan. Paras tapa suunnitella ja antaa boudoir-kuvaus lahjaksi on antaa hänen lämmetä idealle ja kun jännitys vaihtuu uteliaisuudeksi, silloin on sinun vuorosi iskeä, kun rauta on kuumaa. Moni nainen saattaa kertoa jo itse haluavansa tällaiseen kuvaukseen – he kuitenkin ovat luonnollisia etsiviä ja tutkijoita, kuten tiedät.

Idea oli kylvetty, hänestä tuli utelias ja ennen pitkää hän haluaa kokemuksen. Hän saattaa edetä jo ennen kuin lahjakorttia ehdit edes antamaan! Teen lahjakortteja kyllä etukäteen valmiiksi mutta voin myös luoda jotain kustomia toiveiden mukaan, koska haluamme molemmat, että hän on innostunut tästä! Älä loukkaannu, jos tuot boudoir-kuvauksen puheeksi illallispöydässä ja hän tyrmää idean heti oikealla koukulla. Vedä henkeä ja jatka muihin aiheisiin. Tämä kertoo sinulle, että hän ei ole valmis ja sinulla on vielä vähän töitä.

Sinun pitää vain jatkaa idean perustan luomista hetki kauemmin.


Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin laita viestiä. Juttelen mielelläni lisää.
//Ari

PS. Jos olet jo varma että puolisosi haluaa oman boudoir-kokemuksen, voit ostaa lahjakortin . Se voidaan kustomoida oston jälkeenkin – olen yhteydessä sinuun.

PPS. Mitä oma vaimoni muiden kuvaamisesta pitää? Tykkää ja on tietenkin ollut itsekin kuvissa. Vielä monta kuukautta myöhemmin pitää kuvauksia yhtenä vahvimmista kuvauksista koskaan.

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari