Skip to main content

Mikä hiljainen heinäkuu?

Pidin heinäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa lomia ja otin rauhallisesti. Siinä samalla mietin että miten alkaisin keräämään vauhtia syksyyn ja sopimaan erilaisia projekteja ja keikkoja.

No, eilen maanantaina sitten asiat alkoivat ratketa mutta ei omasta toimesta – vaan teidän, asiakkaitteni.

Yhdessä päivässä ilmaantui parikuvauspyyntö, ammatillinen potrettikuvaus, tarjouspyyntö tapahtumakuvaukseen ja vielä videoprojekti eräällä palokunnalle. Olen ihmeissäni ja otettu, tästä tuli kiva olo ja on hyvä lähteä rakentamaan loppukesää ja syksyä – kiitos!

No, ei tämä vuoden loppupuolisko missään nimessä valmis ole ja kuvausaikoja on vapaana, varsinkin elokuun alun jälkeen. Silloin alkaa myös olemaan vuoden komeimmat auringonlaskut, joten pari- ja perhekuvauksille parasta aikaa – aurinko myös alkaa laskemaan sellaiseen aikaan että tunnin perhekuvauksen jälkeen lapset saa mukavasti nukkumaan raitisilmamyrkytyksen avulla 😉

Markkinointi pyörähtää myös käyntiin pian – olkaa tarkkana, tiedossa on muutama tarjouskin erilaisiin setteihin ja pariin projektiin tarvitsen kyllä pari vapaaehtoistakin kuvattavaksi… Niistä lisää myöhemmin mutta jos ei vielä ole, nyt on aika laittaa Instagramini (@ari.makio) seurantaan, sillä sitä kautta infoa on helppo seurata.

Avaa chat
1
Hei! ????
Miten voin auttaa?
//Ari