Hääpaketit ja hinnoittelu

Hääpaketit

Kaikkiin hääpaketteihin kuuluu täydellinen huomioni (tietty), ensitapaaminen sekä hääpalaveri sekä kauhia kasa kuvia, joita saa saa käyttää omassa käytössään miten haluaa. Omat huonot juttuni tulevat kaupan päälle mutta hei, ne ovat toimineet hyvin tuomaan rentoutta kuviin ja olemiseen – kysy keltä vain 🙂

01

Timantti
Aamun valmistautumisesta illan viimeisiin hitaisiin
Tämä 11 h paketti sisältää niin paljon kuin päivä suinkin ehtii sisältämään.

1750 €


02

Kulta
8 tuntia, johon mahtuu varmasti kaikki First Lookista potretteihin, vihkimiseen sekä juhlia.
Riittää aikaisemminkin alkaviin häihin varmasti!

1450 €


03

Pronssi
Tärkeimmät kuvat päivästä aikaa säästelemättä – vihkiminen sekä potretit ennen tai jälkeen vihkimisen, myös First look sopii tähän. Potretit voidaan kuvata myös erikseen jonain muuna päivänä.

650 €


”Loistava tyyppi ja hyviä kuvausvisioita.

Valmistelee kuvauskeikkansa hyvin. Tekee enemmän kuin on pakko, välittää kuvattavista.”

Sanni & Dani

Kaikki hääkuvausvaraukset vahvistetaan 20% varausmaksulla sopimuksen solmimisen yhteydessä. Juhannus, joulu ja uusi vuosi +50%

Voit myös kysyä räätälöityä pakettia juuri teille 🤗

Otan vastaan varauksia myös ensi vuodelle 🤗

YHTEYSTIEDOT


Huomenlahja

+ boudoir, buduaari, huomenlahjakuvaus Turussa

Tällä kuvauksella on monta nimeä mutta joka kerta lopputuloksena ovat olleen upeat kuvat. Tämä kuvaus on sinulle, joka et halua vain näyttää hyvältä, vaan myös tuntea itsesi hyvältä. Ainoa kuvaus, josta joka kerta ihmettelen miten kevyin askelin ja hymy kasvoilla näistä lähdetään.

Alkaen 280 miljöössä, kotonasi tai studiossa

Tämä hinta sisältää kuvausmaksun sekä myös kuvia. Kysy lisää mutta minulla ei ole tapana pihistellä.

Lue lisää mistä on kyse >

EHTOJA:

Niitä on olemassa sekä teidän että minun, meidän molempien eduksi 🙂

Kaikki hinnat sisältävät kuvauspäivänä voimassa olevan arvonlisäveron (tänä vuonna arvonlisäveron osuus on 24%). Kuvat voi ladata omalle koneelle suurimmassa mahdollisessa koossa nettigallerian kautta. RAW-kuvia ei luovuteta, vaan kuvaaja valitsee omalla ammattitaidollaan teknisesti onnistuneet ja parhaat kuvat, jotka luovutetaan asiakkaalle JPG-muodossa.

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla ja hän saa käyttää kuvia portfoliossaan, blogissaan sekä muussa markkinoinnissa ilman erillistä lupaa. Asiakas saa maailmanlaajuisen, ikuisen ei-kaupallisen lisenssin toimitettuihin kuviin, joka periytyy asiakkaan jälkipolville. Asiakas saa julkaista kuvia somessa, teettää paperikuvia ja muita fyysisiä tuotteita missä tahansa ei-kaupallisessa tarkoituksessa. Kaupalliseen tarkoitukseen pitää neuvotella erillinen sopimus.

Kuvauspaketeissa on sekä mustavalkoisia että värillisiä kuvia.

NDA-kuvaukset eli kuvaukset, joista ei saa julkaista yhtään kuvaa omilla sivuillani tai muissa kanavissa, on aina neuvoteltava erikseen. Ymmärrän että joskus siihen on hyvä syy ettette halua kuvia julki – kysy ja kerro rohkeasti. Älä turhaan ainakaan pelästy – aina juttelen ja kyselen mitä kuvia voin julkaista.

Hää- sekä muissa tapahtumakuvauksissa minulla on käytössä 20% varausmaksu  ja summa hyvitetään loppulaskussa.

Kuvien toimitus tapahtuu noin 2-8 viikon kuluessa, riippuen sesonkikiireistä. Jos kuvillanne on kiire, niin mainitsethan tästä jo kuvausta varatessa. Näin osaan sanoa onko mahdollista saada kuvia valmiiksi haluamassanne aikataulussa.

PERUUTUS:

Alle 24h peruutetuista ajoista valokuvaajalla on oikeus periä täysi maksu kuvauksesta. Hääkuvauksien yhteydessä sovitaan asioista erikseen hääkuvaussopimuksen avulla.