Ole oma seksikäs itsesi

Boudoir, huomenlahja, buduaari, näillä kuvauksilla on monta nimeä.

Boudoir-kuvaus liitetään helposti pelkästään huomenlahjakuvaukseen, jossa kuvattavan päämääränä on lahjoittaa itsestään sensuelleja kuvia tuoreelle aviopuolisolleen. Huomenlahjakuvaus on edelleen morsianten suosiossa, mutta yhä useampi haluaa ikuistaa itsensä boudoir-kuviin ihan vain itseään varten ja se jos mikä on hienoa.

Jokin tietty ikä, fitness-urheilutausta, äitiys, syntymäpäivät (omat tai jonkun muun), kaikki ovat hyviä syitä tulla boudoir-kuvaukseen. Myös pariskuntana voi kuvauksiin tulla!

Tärkeintä on aina kuitenkin muistaa että itsellä on hyvä olla – itsellenikin kuvattavan varma olo on kaikkein tärkein, ollaanhan liikkeellä sensuellissa hetkessä. Kuvattavana saa olla juuri sellaisissa vaatteissa kuin itse haluaa, missä tunnetkaan itsesi itsevarmaksi. Kuvaukseen voi ottaa myös mukaan erilaisia vaatekertoja, sillä aikaa on vaihdoillekin.

Myös meikkaus ja kampaus on mahdollista järjestää kauttani kuvauksen yhteyteen ja tehdä kuvauksista vielä kattavampi 🙂

Tule ja varaa oma kuvauksesi – kun boudoir kiinnostaa, on hyvä olla rohkea ja kysyä.

Kun olet boudoir-kuvauksista kiinnostunut ja haluat klassisen kauniita, seksikkäitä valokuvia itsellesi tai lahjaksi rakkaallesi, tärkeintä on vain oma uskallus. Kuvauksiin saa (ja pitää) tulla täysin omana itsenään ja sellaisena kuin olet. Jos vartalossasi on jokin kohta mistä et itse pidä, se voidaan sopivalla asennolla piilottaa ja korostaa vastaavasti niitä kohtia ja yksityiskohtia vartalostasi joita rakastat.

Voit lähettää myös Whatsapp-viestin ja kertoa sitä kautta miksi boudoir inspiroi sinua.

Ja tietenkin jos haluat kuvat vain itsellesi, sekin käy. Portfolioon voidaan myös valita kuva, jossa näyt vain selkäpuolelta tai jokin yksityiskohta – ennen kaikkea: otan kuvia sinusta sinulle.

//Ari

Open chat
1
Hei! Kerro miksi olet kiinnostunut boudoir-kuvauksesta :)
Powered by