Jännittääkö boudoir-kuvaus?

Miten kuvaushetki järjestyy ja kulkee?

”Kuvat on ihan huikeita! En voinut kuvitellakaan että lopputuloksena voisi olla tuollaista lehden kansikuvamateriaalia. Yhtään ei hävetä nähdä itseään näissä kuvissa, ei vaikka ne olisivat suurennettuna bussin ikkunassa.
~
Kiitos todella paljon ♥️”
– Kirsi, neljän lapsen äiti

Tällainen palaute on kultaakin kalliimpaa, ei siitä pääse mihinkään. Että pystyn tuottamaan toiselle elämyksiä ja hyvää oloa vain valokuvilla – sitä minä haluan tehdä.

Se jos mikä, saa minut tekemään kuvia. Löytämään ja näyttämään parhaat puolet, asiat, joita ei huomaa arvostaa. Näkemään itsensä paremmalla tavalla ja tuntemaan itsensä hyväksi. Se jos mikä on tärkeää: tuntea itsensä kauniiksi omana itsenään.

Nämäkin kuvaukset järjestettiin sopivalla hetkellä, omassa rauhassa Turun Seurahuoneella. Hotelli on hyvä yhteistyökumppani ja huoneet kauniita. Kuvaukset aloitetaan ensin juttelemalla mitä kuvilta halutaan, jollei sitä ole jo ennakkoon tehty ja miettimällä parhaita puolia. Moni tietää esimerkiksi kasvojensa paremman puolen, joten kysyn sitä – vaikka ollaankin tekemässä buduaarikuvausta, silmät ja kasvot ovat tärkeimmät.

Ensin kokeillaan poseerauksia ja totutellaan kameraan – monelle kameran äänet tekevät olosta ensin vaikean mutta kun siihen tottuu ja näkee ensimmäisiä kuvia, rentous valtaa alaa mielestä ja tällöin myös silmät syttyvät innosta. Kuvaus etenee omaan tahtiin kiireettä ja minulla on valmiiksi suunniteltuna pohjaa poseerauksien muodossa, joista sitten tehdään omia sinun mukaasi.

Haluan että kuvauksista jää päällimmäisenä mieleen kiireettömyys ja oma hyvä olo – siihen minä panostan. Se tunne kuvaajalla kun kuvattava lähtee hymy huulilla ja kepein askelin jatkamaan päiväänsä… Tämän vuoksi minä haluan tehdä kuvia – kuvien on tarkoitus saada sinut tuntemaan itsesi hyväksi omissa silmissäsi ja mielessäsi. Niitä tehdään ensisijaisesti sinulle ja tietäisitpä vaan miltä se tuntuu.

”Piti noista kuvista vielä sanoa, et tiesin kyllä et mulla on ihan hyvä peba, mut en tiennyt et sen saa näyttämään ihan NOIN hyvältä 😂🙈”
-Terhi

Ymmärrän että oman kuvauksen varaaminen voi jännittää. Entä jos en halua olla alusvaatteisilla? Miksi panostaisin itseeni vain? Mitä jos en halua kuviani esille?

Jokainen kuvaus tehdään jokaisen itsensä rajojen mukaan – minä en ketään painosta mihinkään, mihin ei ole valmis tai ei halua. Haluan tehdä vain mahdollisimman hyviä kuvia ja saada sinut uskomaan että myös sinä olet kaunis omana itsenäsi. Kuvia ei myöskään ole pakko julkaista missään – se ei ole perusedellytys – koska kuvat tehdään sinulle. Ne voivat jäädä vain itsellesi. Esillä olevat kuvani on tehty etukäteen sopien julkaistavaksi ja vielä erikseen jokainen kuva on julkaistu vain suostumuksella.

Lisäksi jos tuntuu ettei kuvaushetkellä kuvat tunnu omilta eikä mieltä innosta tekemään lisää, tyytyväisyystakuu otetaan käyttöön enkä laskuta. Minäkin haluan onnistua ja tehdä niin hyvää kuin vain suinkin osaan 🙂

Sinulla on kuitenkin suuri mahdollisuus löytää itsestäsi parempia puolia, pitää itsestäsi vielä enemmän ja nähdä ja kokea jotain, mitä et koskaan ennen osannut edes miettiä. Nämä kuvaukset ovat sinulle itsellesi.

Lähetä minulle viesti ja kysy – mikä sitten mieltäsi askarruttaa, juttelen mielelläni miten kuvaukset etenevät ja kuuntelen omia mietteitäsi. Tehdään sinun näköisesi kuvaukset. Kuvausten määrä lisääntyy koko ajan, joten sitä kautta sopivien hetkien löytäminen vaikenee. Myös Whatsapp on hyvä tapa kysyä nopeasti askarruttavia asioita.

Kerron mielelläni lisää 🙂 Löydät myös kuvia etusivulta

//Ari

Löydät minut tietysti myös Instagramista.