Näytä siltä miltä kuulostat

Onko bändi- tai artistibrändisi amatöörikuvaajien varassa?

Oletko artisti? Onko sinulla bändi? Edustat sitten kumpaa tahansa, tällöin sinulla on myös omat some-kanavat, joita käytät.

Olet varmasti huomannut olevasi olemassa verkossa vain kun julkaiset jotain – sama pätee kun julkaiset kappaleen, teaserin, videon, haastattelun, levyn. Kaikki näitä yhdistää yksi asia: kuva. Kaikkien näiden yhteyteen tarvitaan valokuva – muuten sitä ei huomaa kukaan. Valokuvan voimaa ei voi kiistää tänäkään päivänä – hyvältä näyttävät kuvat saavat sinutkin näyttämään siltä kuin kuulostat ja lisäksi tosissaan otettavalta artistilta.

Tämä kuvapalvelu sopii kaikille, jotka ovat huomanneet edun tasaisesta esillä olemisesta valitsemassaan mediassa. On parempi postata edes kerran päivässä jotain kuin kerran vahingossa kahdessa viikossa ja silloinkin huonosti sihdatulla selfiellä pimeässä käytävässä.

Nyt voit näyttää siltä, miltä kuulostat

Minä olen Ari ja teen niitä kuvia, joita olet itsestäsi ja bändistäsi aina halunnut. Niitä minä osaan tehdä ja varsinkin tarpeen mukaisia ja brändisi näköisiä – niitä, joiden vuoksi katsojan somevirta pysähtyy ja silmät nauliintuvat sinuun.

Haluan tehdä asiasta sinulle helppoa ja tarjota palveluani tavalla, joka ei vaadi suuria suunnitelmia tai loputtomia palavereita. Se ei myöskään vie sinun aikaasi (jollet halua), halutessasi voit jopa tehdä töitäsi täysin normaalisti välittämättä minusta. Budjetti on myös täysin erilainen mitä ajattelet.

Palvelu on tällainen:

Kohtaamme Turun alueella kerran kuussa yhdeksi tunniksi. Tulen sinne missä olette, jos on olemassa jokin tietty visio, toimitaan sen mukaan
– Otan valokuvia tunnin ajan.
– Kuvat voivat olla sinusta, teistä, bändistä, yksityiskohdista, fiiliksestä, levytyksen dokumentointia.
– Kehitän kuvat sinun tai bändin brändisi mukaisesti tai voidaan tarpeen tullen luoda teille erottuva kuvabrändi, jos sellaista ei vielä ole.
– Toimitan joka kerran jälkeen vähintään 20 valmista kuvaa, joita voit käyttää mielesi mukaan.

Palvelulle voidaan sopia julkaisutottumustesi mukaan jokin seuraavista väleistä:

  • 1kk välein
  • 2kk välein
  • 3kk välein

Sinä päätät. Myös kertakuvaukset onnistuvat.

Miksi vähintään 20 kuvaa?

Esimerkiksi viikkoon viisi somejulkaisua on hyvä tahti. 20 kuvaa riittää yhdeksi kuukaudeksi – pari vapaapäivää somesta tekee hyvää artistille tai mille tahansa bändillekin. Harventamalla väliä kuvat riittävät pidemmäksikin aikaa mutta muista – et ole olemassa jos et näy.

Saavun taas sovitun ajan välein ja looppi jatkuu. Näin saatte materiaalia julkaisuihin vaikka olisittekin reissun päällä ajastamalla julkaisuja.

Otan kuvia siitä mistä haluat tai jos haluat handsfree-ratkaisun, luotat vain minuun. Teen hyvää työtä, sillä olenhan omalla nimelläni liikkeellä. En halua enkä voi tuottaa sekundaa ja pidän huolta että kuvissa on sopivasti vaihtelua kuukauden tarpeisiin.

Yksinkertainen hinnoittelu:
150 € / kk + alv.

Sopimus sisältää kaiken mainitun ja matkat Turun talousalueella.

Takuuna tyytyväisyystakuu:
jos et pidä ensimmäisestä kuvasarjasta, en laskuta ja sopimus katkeaa siihen paikkaan.
No hard feelings.

  • Turusta 25-100km alueella 200€ / kk + alv
  • Kertakuvaukset 200€ + alv

Nyt jos koskaan kannattaa aloittaa oman kuvapankin rakentaminen, palvelu on lanseerausvaiheessa ja hinta on sen mukainen ensimmäisille.

Omasta kuvapankista voit ammentaa koska vain aitoa materiaalia, jolla erotut toisista artisteista, kaikkien käyttämistä pelkistä selfie-kuvista ja pimeistä, epäselvistä promokuvista.

Tarpeen tullen voidaan myös pitää suunnittelupalaveri. Jos sinulla on jo olemassa keikka- tai markkinointikalenteri, niitä voidaan ehdottomasti hyödyntää ja suunnitella kuvat etukäteen vähentäen kaikkien stressiä. Suunnitteluajasta sovitaan tarvittaessa.

Terveisin,
Ari Mäkiö
0503636954 / Whatsapp
ari@makio.fi
Löydät minut myös Instagramista

Voit myös laittaa viestiä lomakkeen kautta:

Open chat
1
Moi! Tätä kautta pääset suoraan yhteyteen kanssani ilman hälinöitä
Powered by