Hääkuvaus

Häät tulossa Turun seudulla tai muualla, Helsingissä, Tampereella tai ulkomailla?

Oletteko etsimässä dokumentaarista hääkuvaajaa, joka kuvaa suurella tunteella ja etsii sekä myös löytää parhaat kuvat?

Hei, minä olen Ari, kotipaikkana Turku, jokea pitkin Oripäästä seilannut ja löytänyt oman paikkani – osa minua on aina elänyt kamera mukana ja olisi mahtavaa ja jännittävää tallentaa juuri Teidän elämänne uniikki ja mahdollisesti yksi tärkeimmistä päivistä valokuviksi.

Tiedätte varmasti mitä olette etsimässä jos puhutaan dokumentaarisesta hääkuvauksesta. Se tarkoittaa että taltioin Teidät parhaimmillanne yhdessä teille tärkeiden ihmisten kanssa juhlimassa suurta päiväänne. Sen päivän tunnelma on aina jotain niin erikoista ja pidän kun pääsen mukaan näihin hetkiin.

Jännittäminen itsessään jännittää montaa paria etukäteen mutta nopeasti se kääntyy innostukseksi ja jopa siihen ettette edes enää huomaa minua kuvaamassa – hääpäivänä keskitytte kuitenkin toisiinne eniten. Olen kuitenkin aina paikalla ja huomaatte vasta kuvat saadessanne kaikki ne ilmeet, tilanteet ja tunteet – tapahtuiko tuo oikeasti.

Minä olen tosiaan sellainen 36-vuotias Turussa asuva isä, aviomies ja valokuvaaja. Omaan perheeseeni kuuluu vaimo, poika ja corgi-koira. Valokuvaajana pääsen aina erilaisten ihmisten kanssa tekemään yhdessä jotain hienoa ja koenkin olevani etuoikeutettu kun saan tehdä tätä.

Ovatpa teidän häänne sitten pienet, suuret tai jotain siltä väliltä, minut valitessanne saatte kaiken huomioni tuona päivänä ja myös sitä ennen. Autan, neuvon ja kerron hyviä vinkkejä. Vinkkien avulla saatan löytää myös jotain, mitä ette ole huomanneet edes miettiä. Kaikki vain sen vuoksi, että päivä olisi mahdollisimman jouheva ja saatte keskittyä vain toisiinne. Mukanani tulee myös tilannetajuni ja tietämys hääpäivän kulusta. Vaikka minulle onkin varmastikin jokin tuoli varattuna jostain, en sitä kuluta. Siellä missä tapahtuu, kuuluu hääkuvaajankin olla. 

Mietityttääkö, epäröittekö vielä? Ota hääkuvaus puheeksi kenen tahansa jo häät järjestäneen ystävän tai sukulaisen kanssa ja tulet huomaamaan että jokainen heistä näyttää teille omia hääkuviaan ja kertoo laadukkaiden kuvien olevan edelleen yksi tärkeimmistä muistoista tuosta suuresta hääpäivästä. Kuvat ovat monta kertaa jopa ainoa konkreettinen asia, jotka hääpäivästä jäävät olemaan – niihin on myös helpoin palata koska vain ja niitä katsovat vielä omat lapsenne ja potretteja vielä lapsenlapsetkin omia häitään suunnitellessaan.

Kuulostaa uskomattomalta ja monta kertaa kuvat sitä ovatkin. Oikeasti.


Kysy lisää tästä tai tästä suoraan WhatsAppilla. Juttelen mielelläni lisää 🙂

Esimerkkikuvia löydät etusivun haulla tai tästä linkistä erillisestä palvelusta – niitä saa katsoa 🙂

Open chat
1
Hei!
Miten voisin auttaa?
Powered by